.
Παρατήρηση : Όχι. Δεν θα αυτο-συγκρατηθώ να μην πω πως μετά τον David Jones βρήκα άλλον έναν, τον Andreas Spiess, με άλλο "σύστημα" "διαλόγου" μέσω σχολίων στα videos του. Αυτός, λοιπόν, ενώ δεν σβήνει τα σχόλια, τα οποία -υποθέτω- εκλαμβάνει ως μειωτικά του Έργου του αφού, όταν απαντήσει, απαγορεύει εν συνεχεία την περαιτέρω δημοσίευση εξηγήσεων-ανταπαντήσεων -τις σβήνει, μάλλον αυτομάτως, μιας και αυτές φαίνονται επί τι και μετά εξαερώνονται- παρεμποδίζοντας έτσι κάθε συζήτηση. Δεν την θέλει. Τότε, γιατί μας καλεί να σχολιάσουμε; Μυστήριο.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση το σχόλιό μου αφορούσε την αρίθμηση που έθεσε στο πρώτο μήνυμά του: "#001", στο οποίο προτάσσοντας το "#" το μετέτρεψε σε youtube hash-link προς ακατανόητες ανοησίες του youtube, πανάσχετες προς το θέμα του. Αλλά αυτός δεν κατάλαβε και μου απάντησε πως ποτέ του δεν είχε πρόβλημα με κάτι τέτοιο... Και λέω "έθεσε" διότι αφού διέγραψα το σχόλιό μου, μαζί και την απάντησή του, φαίνεται πως κάθισε και το ξανασκέφτηκε καλύτερα το πράγμα, κι από ότι τώρα βλέπω μετά από μερικά ακόμα videos που συνέχισε να τα αριθμεί, στους τίτλους των τελευταίων videos του έκοψε αυτό το συνήθειο...
Περί "Διαλόγου" Αντιλήψεις.
.